Routebeschrijving naar Regrowth (Willibrordus Business Center)

Adres:
Regrowth Heiloo
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo
+31 (0) 6 53 65 67 94
info@re-growth.nl

U kunt op werkdagen tussen werktijden via de hoofdingang naar binnen.
Op avonden en in het weekend kunt u Regrowth bereiking op bovenstaand telefoonnummer.

Route:

Vanuit Castricum/Uitgeest:
Volg de N203, Rijksweg in Limmen, richting Heiloo/Alkmaar. Blijf rechtdoor rijden en u komt op de Kennemerstraatweg. Op de Kennemerstraatweg rijdt u ook rechtdoor tot u de ingang van het Willibrordus ziet (op de borden - GGZ NHN). U bent gearriveerd.

Vanuit Alkmaar:
Rijdt vanuit Alkmaar de Kennemerstraatweg op richting Heiloo. Bij de stoplichten Kennemerstraatweg - Stationsweg in Heiloo rijdt u rechtdoor en neemt u de eerste afslag naar links het Willibrordus terrein op (op de borden - GGZ NHN). U bent gearriveerd.

Openbaar vervoer:

Trein:
Met de trein gaat u naar station Heiloo. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen. U verlaat het station aan de oost kant (waar alle winkels zijn) en loopt via de stationsstraat naar de stoplichten en gaat rechts af via de Kennemerstraatweg naar het Willibrordus terrein. Het terrein ligt aan uw linkerhand.

Bus:
Vanuit beide richtingen, Alkmaar en Castricum, kunt u bus 167 nemen richting het Willibrordus terrein. U moet uitstappen op busstation Stationsweg in Heiloo. Vanaf hier kunt u het terrein zien liggen.

Kaart: