​Werkwijze

Verandering bereik je niet zomaar, actie en verantwoordelijkheid nemen voor verandering is daarbij van groot belang. Iedereen is uniek en krijgt daarom een uitgebreid assessment om een zo goed mogelijk persoonlijk plan te kunnen maken wat past bij jou!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Inschrijven Gratis ConsultGratis Consult

In een gratis consult van ongeveer twintig minuten kijken we samen naar wat ik voor jou kan betekenen en worden jouw vragen beantwoord. Aan het eind van het consult krijg je een advies van ons en tips voor thuis.

​Het coachingstrajectCoaching Training Heiloo

Het traject begint met een uitgebreid assessment. Het assessment bestaat uit een musculoskeletal assessment, voeding assessment en een lifestyle assessment. Na het assessment wordt er een Voeding, Beweging en Lifestyle Plan opgezet en ga je zowel samen met de coach als individueel aan de slag met het plan. Na 3 maanden wordt het assessment opnieuw gedaan om de resultaten te kunnen bekijken. Met de resultaten wordt het plan aangepast en kunnen de volgende stappen worden genomen naar jouw persoonlijke doelen.

Meer over Personal Training

Fysiek AssessmentBeweging Assessment CHEK

Bewegen is een essentieel onderdeel van het leven, toch doen veel mensen het te weinig of onjuist en dit kan problemen veroorzaken. Met het assessment wordt gekeken naar verschillende aspecten van het lichaam, er worden precieze metingen gedaan van de ruggengraat, het bekken, de spierspanning en spierbalans en de core functie. Het fysieke assessment neemt ongeveer 2 uur in beslag om uit te voeren en zorgt voor veel belangrijke informatie om een plan op te stellen wat past bij jou.

Meet weten over de assessments

Voeding AssessmentVoeding Wortel Sap

Bij afvallen gaan de meeste mensen meer sporten, maar we sporten dan rond de drie keer per week terwijl we meer dan 21 keer per week eten! Ik geloof dat Voeding en Lifestyle de belangrijkste onderdelen zijn van een gezond en sterk lichaam. Je kunt geen gezond lichaam hebben wanneer je niet gezond eet. Er wordt een gedetailleerd assessment gedaan en met de uitslag wordt een persoonlijk plan gemaakt. De coach begeleidt jou in het gehele traject en leert jou alles over voeding wat jij nodig hebt om jouw doelen te kunnen bereiken. Op deze manier zit je niet vast aan verschillende diëten maar maken je de juiste voeding een onderdeel van jouw leven.

Meer over Voedingsadvies

Lifestyle AssessmentLifestyle Heiloo Poes

Hoe iemand zijn 24 uur per dag besteedt zegt veel over hoe gezond iemand is. In het lifestyle assessment wordt er gekeken naar de verschillende stresspunten die voorkomen in het dagelijks leven, zoals slaap, werk, vrije tijd of andere mogelijke stresspunten. In het lifestyle assessment wordt dieper ingegaan op jouw doelen en dromen. Regrowth gebruikt de zes fundamentele principes van de CHEK filosofie. Deze zes principes zijn: Denken, Ademen, Hydratatie, Voeding, Beweging en Slaap. Samen met de coach wordt er gekeken naar hoe het gemaakte plan past in jouw leven.

Meer over Lifestyle Coaching