Waarom Regrowth?

Regrowth gaat op zoek naar de oorzaak van het probleem. Geen korte pijnverlichting, maar een strategische aanpak naar langdurige en optimale gezondheid. Ik kijk naar de mens als een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel geheel. We moeten begrijpen waar onze klachten vandaan komen en de oorzaak aanpakken, anders blijven we bezig om symptoom na symptoom te bestrijden.

“There is no quick fix to life.”


Het voorbeeld

Regrowth heeft een voorbeeldfunctie. De principes die ik overbrengen om jouw doelen te bereiken, pas ik zelf ook toe in mijn dagelijks leven. Want waarom zou je iemand moeten geloven die zelf niet doet wat hij van jou vraagt om te doen?

“Be the change you want to see in the world”

- Gandhi

Inschrijven Gratis Consult

Wat maakt Regrowth uniek?

Assessments

Om te beginnen krijg je bij Regrowth altijd een uitgebreid assessment aan het begin en aan het eind van een traject. Afhankelijk van de duur van het traject zijn er ook tussentijdse evaluaties. Deze assessments worden gedaan om zoveel mogelijk informatie te kunnen inwinnen en de beste adviezen te kunnen geven.


Postuur Correctie

Een goed postuur is een belangrijke basis voor een gezond en goed functionerend lichaam. Vanuit een slecht postuur kan een mens niet optimaal bewegen, kunnen signalen in het lichaam worden verstoord en is de kans op blessures en ziekte vele malen groter. In combinatie met de assessments kan er precies gemeten worden waar het postuur uitgebalanceerd kan worden.


Stabiliteit en Balans

Niet alle spieren in het lichaam zijn goed te zien aan de oppervlakte van de huid, maar dit betekent niet dat ze er niet toe doen! Deze kleinere spieren zijn essentieel voor het behouden van een goed postuur en het stabiliseren en balanceren van het lichaam. Vaak wordt er geen aandacht besteed aan deze spieren maar om ervoor te zorgen dat de rest goed kan functioneren is het belangrijk deze spieren relatief net zo sterk te krijgen als de rest.


Holistische Integratie

Naast alle lichamelijk gerelateerde aspecten is er nog een ander element wat in sommige gevallen meer invloed heeft dan het lichaam zelf! Ik heb het hier over het emotionele, mentale en spirituele aspect van het leven. De geest en het lichaam zijn geen twee losse onderdelen maar één geheel. Waar het lichaam ervoor kan zorgen dat de geest zich veranderd werkt dit omgekeerd precies zo. Ik integreer de fysieke, emotionele, mentale en spirituele elementen met elkaar en ga hier op een holistische wijze mee aan de slag.


​Missie

"Mensen inspireren om optimale gezondheid en geluk te
bereiken door gespecialiseerde en uitgebreide health coaching."

- Sjoerd Bos, Regrowth​

Voeding, beweging en lifestyle coaching

Voedingsadvies

    • Hoe gezond eet jij eigenlijk en is hetgeen wat je eet echt wel zo gezond als je denkt? Bij afvallen gaan de meeste mensen meer sporten, we sporten dan rond de drie keer per week terwijl we meer dan 21 keer per week eten. Dit laat goed zien waarom het juiste voedingsadvies één van de belangrijkste onderdelen is voor een sterk en gezond lichaam!

Beweging en Personal Training

    • Bewegen is een essentieel onderdeel van het leven, toch doen veel mensen het te weinig of onjuist. Met personal training zorgen wij er samen voor dat jij de beweging krijgt die je nodig hebt en die past bij jouw doelen!

Lifestyle Coaching

    • De manier waarop je leeft, zegt veel over hoe gezond je bent. Regrowth kijkt naar de zes fundamentele principes uit de CHEK Holistic Lifestyle Coaching filosofie: Denken, Ademen, Hydratatie, Voeding, Beweging en Slaap.