Voedingsadvies

Er is zo veel informatie te vinden over voeding, diëten en supplementen. Wat moet je doen met zoveel verschillende informatie? Waarom valt de een wel af met een bepaald dieet en behaalt de ander totaal geen resultaat? Eigenlijk is het antwoord heel simpel: we zijn allemaal anders! Om af te vallen gaan de meeste mensen meer sporten, maar we sporten dan rond de drie keer per week terwijl we meer dan 21 keer per week eten! Dit laat goed zien waarom voeding een van de belangrijkste onderdelen is voor een sterk en gezond lichaam.

Regrowth doet een Voeding en Lifestyle assessment en zet vervolgens samen met jou een persoonlijk plan op. De coach begeleidt jou in het gehele traject, maar het belangrijkste doel van de coach is om zijn/haar kennis over te brengen. Op deze manier zit je niet vast aan verschillende diëten maar maken we de juiste voeding een onderdeel van jouw leven.

Hoe ziet het voedingsadvies eruit?

Gewoontes

Als eerste gaan we kijken naar hoe je momenteel omgaat met voeding. We kijken niet alleen naar wat je eet, maar ook wanneer en welke reacties je hebt op wat je momenteel eet.

Doelen

Vervolgens gaan we aan de slag met jouw doelen, wat wil je graag bereiken? Hoe duidelijker je weet wat jij wilt bereiken hoe beter ik alle componenten van mijn coaching hier op aan kan laten sluiten!

​Voedingsadvies (Metabolic Typing)

Nu is het belangrijk om er achter te komen welke verhoudingen van koolhydraten, vetten en eiwitten het beste passen bij jouw lichaam en lifestyle. Ik maak gebruik van Metabolic Typing, deze methode kijkt naar wat jij nodig hebt als individu en is geen standaard dieet waar iedereen precies hetzelfde moet eten. Met een vragenlijst stel ik een Basis Metabolic Type vast wat past bij jou, vanuit deze basis gaan we samen steeds meer verfijnen om tot een verhouding te komen waar jij je goed bij voelt.

Aanpassingen en Implementatie

Met alle informatie vanuit (voedings)coaching gaan we aan de slag om jouw doelen te bereiken. We maken steeds kleine stappen zodat je tijd hebt om al deze veranderingen eigen te maken. Zo laat je niet je dromen schieten omdat het traject te overweldigend is!