Groepslessen van Regrowth

Op een originele en gezellige manier werken aan jouw gezondheid samen met een groep enthousiaste mensen? Dan zijn de groepslessen van Regrowth iets voor jou! De lessen van Regrowth zijn geschikt voor iedereen, je hoeft niet bang te zijn om in te stappen want ik zorg er persoonlijk voor dat iedereen op niveau kan sporten binnen de groep.

De lessen zijn niet alleen gezellig maar richten zich ook op een aantal specifieke doelen. In andere groepslessen wordt hier niet of nauwelijks rekening mee gehouden en dat is zonde!

Welke doelen maken de groepslessen van Regrowth dan zo uniek?

  • ​Postuur correctie
  • Stabiliteit / Balans training
  • Kracht en Conditie
  • Met een voldaan gevoel naar huis

​Unieke Doelen:

​Postuur Correctie

Een goed postuur is een belangrijk onderdeel van een gezond lichaam en niet alleen dat, het ziet er ook nog eens goed uit! Het hebben van een postuur wat niet optimaal is kan zorgen voor limitaties in bewegingen, blessures, pijn en nog veel meer kwaaltjes. Hier wordt dan ook specifiek aandacht aan besteed tijdens de groepslessen.
                                  

​Kracht en Conditie

Dit is het onderdeel waar de meeste lessen zich wel op focussen: kracht en conditie! Maar waarom staat dit onderdeel dan bij de unieke doelen? In de les wordt specifiek aandacht besteed aan de 7 primaire bewegingspatronen die een mens moet kunnen uitvoeren om te kunnen functioneren in het dagelijks leven.

​Stabiliteit / Balans Training

Balans is niet alleen voor dansen, kunstschaatsen of turnen het is ook een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Met dit onderdeel van trainen kan je een groot deel van blessures of ongelukjes voorkomen. De kleine spieren in het lichaam die zorgen voor stabiliteit en worden in deze lessen dus ook niet overgeslagen.

​Met een voldaan gevoel naar huis!

Naast dat je werkt aan je gezondheid vind ik het heel erg belangrijk dat je ook plezier hebt en met een voldaan gevoel naar huis gaat. Dit betekent niet dat je helemaal gesloopt bent, maar dat je een functionele en gezellige les heb gehad en de volgende keer met plezier terug komt! Kwaliteit boven kwantiteit!