​Blessure- en Pijnrehabilitatie

Vaak hoeft er maar kort gekeken te worden naar de plaats van de pijn of de blessure. Ergens in het lichaam functioneert iets niet goed en dat moet worden hersteld. Ik voer verschillende assessments uit om te kijken waar het lichaam structureel uit balans is. Ook neem ik iemand zijn dagelijks leven en eetpatroon onder de loep. In combinatie met voedingscoaching, lifestyle coaching en corrigerende oefeningen wordt het lichaam versterkt en terug in balans gebracht zodat het optimaal kan functioneren.

Een goed postuur heeft vele voordelen, daarom is het corrigeren van je postuur een belangrijk onderdeel van het coachingstraject.

Uitgebreide Assessments

Meten is weten en daarom is een uitgebreid assessment iets wat niet mag ontbreken. Om een zo goed mogelijk persoonlijk plan te kunnen maken voer ik verschillende assessments uit om informatie te kunnen verzamelen over iemand. Er wordt een fysiek-, voedings- en lifestyle assessment uitgevoerd. Pijn, blessures of andere lichamelijke en geestelijke problemen kunnen op meerdere manier ontstaan en ook aanhouden. Ik wil niet gokken met iemand zijn gezondheid maar weten waar het probleem vandaan komt!


“If You’re Not Assessing, You’re Guessing!”

- Paul Chek​